Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP breidt werkstationserie uit

 

HP heeft zijn werkstationserie uitgebreid met systemen in de categorie 'small form factor-behuizing', met multicore processor updates en een mobiel werkstation met DreamColor display-technologie.

De nieuwe small form factor workstation-serie draagt de naam HP Z200 SFF Workstation en is een uitbreiding op de bestaande HP Z-serie. De HP Z20 SFF levert dezelfde prestaties in een compacte en betaalbare behuizing, waardoor deze met name geschikt is voor bedrijven die gebonden zijn aan kleinere ruimtes.

Bij de modellen HP Z800, Z600 en Z400 zijn nieuwe six-core, 32nm Intel Xeon 5600 series processoren leverbaar die zorgen voor grotere parallel-processing prestaties.

De HP EliteBook 8740w Mobile Workstation is volgens de producent het meest krachtige mobiele werkstation en beschikt over een aluminium afwerking. Met dit werkstation kunnen gebruikers de nieuwste graphics maken. Tegelijkertijd zorgt het HP DreamColor display - op basis van 10-Bit IPS-technologie - voor een nauwkeurige, voorspelbare en consistente kleur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3349709). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×