Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WAN-optimalisatie in mini formaat

 

SCOS Software maakt bekend dat de Accelerator-reeks van Expand Networks is uitgebreid met twee nieuwe producten: de Accelerator 3830 en 3930. De Accelerators leveren wan-optimalisatie met de kleinste afmetingen in de industrie.

De nieuwe 3X30-serie van Expand Networks is volgens distributeur SCOS Software uitermate geschikt voor kleine kantoren, verkoopfilialen, VDI-omgevingen en `mobiele' locaties met extreme omstandigheden, zoals schepen en olieplatformen. Door het compacte formaat van deze producten kan de gebruiker ook van de voordelen van wan-optimalisatie genieten als er geen rackruimte beschikbaar is. De 3X30-serie biedt daarnaast investeringszekerheid met een pay-as-you-grow licentiemodel dat meegroeit met de nevenvestiging of de mobiele omgeving.

Met alle functionaliteit van het AoS van Expand bieden de nieuwe Accelerators op standaarden gebaseerde TCP-acceleratie (SCPS), compressie, IPSec VPN en verbeterde QoS om wan's zo kosteneffectief mogelijk te optimaliseren en conditioneren. De Accelerator 3830 is optioneel verkrijgbaar met 4 GB flashgeheugen voor caching. Het model 3930 is voorzien van een harde schijf voor optimalisatie op alle platformen van Expand.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3344218). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×