Managed hosting door True

Bull komt met NovaScale bullion server

Bull introduceert de NovaScale bullion, een schaalbare high-end server. De server biedt volgens Bull een meer betrouwbare infrastructuur, hoge beschikbaarheid, grotere flexibiliteit en energiezuinigheid. De server biedt virtualisatie op basis van VMware-technologie, waardoor het mogelijk is meerdere applicaties tegelijk te draaien op een enkele machine.

Met zijn modulaire architectuur, is de NovaScale bullion enterprise server van Bull een krachtig, schaalbaar platform waarmee bedrijven voorzien zijn van voldoende capaciteit om te kunnen groeien, zegt ontwikkelaar Bull. Het systeem biedt continue beschikbaarheid met ingebouwde redundantie van kritische componenten, hot-swapping, automatische correctie en voorspelbaar onderhoud.

De modulaire architectuur betekent dat gebruikers alleen betalen voor wat er werkelijk wordt gebruikt of verbruikt, volgens het 'pay as you grow'-model. Elke module bestaat uit vier Intel Xeon 7500 serie processoren, 512GB ram, zes pci-e-slots en een gepatenteerde actieve/passieve voeding die de energie-efficiëntie verbetert. VMware vSphere Virtualisatie hypervisor, die ‘native' is geïntegreerd in NovaScale bullion, zorgt voor een optimale benutting van de resources. Een 16-socket 12U bullion NovaScale-server kan worden ondergebracht in een 19-inch rack.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.