Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco's introduceert tweede generatie UCS

 

Cisco breidt zijn Datacenter 3.0-portfolio uit met een tweede generatie van zijn Unified Computing Systeem (UCS) en twee nieuwe Nexus-switches. De uitbreidingen zijn ontworpen om de kosten en complexiteit van de ict-infrastructuur te verminderen, datacentervirtualisatie beter te ondersteunen en de flexibiliteit van bedrijven te vergroten.

De aanvulling op het Unified Computing Systeem (UCS)-portfolio van Cisco, bestaande uit twee-socket en vier-socket servers, biedt tot 50 procent meer processor cores, een 300 procent hogere applicatieperformance en vier keer de normale memory footprint. De nieuwe Nexus 2248 en Nexus 2232 bieden kosteneffectieve capaciteit over 10-Gigabit Ethernet naar het datacenter.

Met deze vernieuwingen biedt Cisco's datacenterarchitectuur een aantal interessante verbeteringen. Er is vier maal zoveel rekenkracht in vergelijking met de eerste generatie Cisco Unified Computing System-servers, vier keer zoveel bandbreedte met dezelfde footprint en met het bestaande chassis. Verder zijn er aanmerkelijk minder beheertaken (volgens Cisco 92 procent), in vergelijking met bestaande netwerken, 30 procent betere benutting van applicaties dankzij de Cisco's Virtualised Interface Card, 76 procent grotere databaseconsolidatie door de uitbreiding van opslaggeheugen en 10 procent minder energieverbruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3314923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.