Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitachi/Gateway introduceren de GS2040

In samenwerking met Gateway, het onderdeel van de Acer Group voor de zakelijke markt, introduceert Hitachi Data Systems Corporation, een volledige dochteronderneming van Hitachi, een nieuwe opslag-oplossing, de GS2040. Het opslagsysteem is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf.

De GS2040 flexibele co-branded storage-oplossing voor het mkb van Hitachi/Gateway is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Acer en Hitachi. Sinds 2006 werken beide partijen samen aan het ontwikkelen van producten die een voordeel bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen op zoek naar betrouwbaarheid, prestaties en schaalbaarheid.

De Hitachi / Gateway GS2040 storage-oplossing is speciaal ontwikkeld voor deze markt en biedt hoge beschikbaarheid, prestaties, schaalbaarheid en solide bescherming van gegevens. De GS2040 is een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kosteneffectief storage-systeem voor Microsoft Exchange Server, VMware, databases en andere zakelijke toepassingen.

De GS2040 beschermt eerdere investeringen en voldoet aan de opslageisen voor de groeiende hoeveelheid data van elk bedrijf. De capaciteit van het opslagsysteem is uitbreidbaar tot 120TB en biedt connectiviteit tot 512 virtuele serverpoorten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.