Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe CA ARCserve in aantocht

 

CA is bezig veel nieuwe features aan zijn vlaggenschip ARCserve data protectie software toe te voegen. Daarbij werkt het ook aan een rebranding van het bekende merk ARCserve, waarbij producten van XOsoft worden opgenomen.

Het nieuwe ARCserve 15 data protectie aanbod bestaat uit twee onderdelen. Dat is ten eerste ARCserve Backup, een complete disk-to-disk-to-tape oplossing. Ten tweede is er de lichtere versie ARCserve D2D, een disk-to-disk protectie oplossing. ARCserve 15 is de opvolger van ARCserve 12.5. Versie 13 en 14 worden om culturele redenen overgeslagen. Het getal dertien is een ongeluksgetal in de Westerse samenleving. Het getal vier (in  veertien) is een ongeluksgetal in veel Aziatische landen.

Twee XOsoft applicaties worden vernieuwd en krijgen nieuwe namen. Ze kunnen onder andere worden ingezet in virtuele omgevingen en voor disaster recovery. De eerste heet ARCserve Replication, dat data repliceert van fysieke servers naar virtuele servers. Ten tweede is er de ARCserve High Availability, dat auto-failover biedt voor belangrijke applicaties zoals Exchange Server, Blackberry Server en SharePoint Server. Naar verluidt kan de software ook als managed service worden aangeboden aan het mkb.

Op CA World worden meer aankondigingen rond ARCserve gedaan, zoals een cloud-gebaseerde instant recovery on demand aanbod en een software-as-a-service platform, dat via partners aangeboden en onderhouden kan worden. Billing zal ook via partners gaan. Deze saas-oplossing zorgt er voor dat missiekritische applicaties, zoals Exchange servers, altijd beschikbaar blijven.

Meer details volgen op de gebruikers- en partnerconferentie CA World die vann 16 tot en met 20 mei in Las Vegas plaatsvindt. De redactie van Computable is dan ter plaatse en doet verslag van dit evenement.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3302659). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×