Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Connected-back-up ondersteunt ook Windows 7

 

De Connected-back-upoplossing van Iron Mountain, aanbieder van Information Management Services, ondersteunt in versie 8.4 nu ook Microsoft Windows 7 en ‘litigation discovery’, het terugvinden van relevante informatie, zodat deze kan worden opgeleverd aan een eisende partij in een rechtszaak.

De back-upoplossing Connected  versie 8.4 van Iron Mountain biedt een complete beveiliging van gegevens op pc's en laptops. Voor het beschermen van data gebruikt Iron Mountain toonaangevende encryptie- en beheertechnologie; dit gebeurt lokaal of via Iron Mountain-diensten. Connected beschikt over de datareductietechnologieën SendOnce en DeltaBlock. Deze reduceren het opslagvolume met maximaal 85 procent. Iron Mountain verzendt alle gegevens in een gecomprimeerd formaat en slaat deze op. Hierdoor zijn de belasting van het netwerk en het beslag op de opslagcapaciteit minimaal.

Met de EmailOptimizer-optie nemen Microsoft Outlook- en Lotus Notes-applicaties minder opslagcapaciteit in. De EmailOptimizer herkent twee dezelfde bijlagen en slaat deze maar één keer op. Dit bespaart opslagcapaciteit en maakt het herstel van bestanden eenvoudiger.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3301542). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×