Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Iaso Backup 2010 beschikbaar

 

De nieuwe online backupdienst Iaso Backup 2010 is ontworpen om een veilige en betrouwbare IP-backup aan bedrijven en consumenten te leveren, aldus Iaso. De software is volgens Iaso efficiënter met de introductie van Dynamic slicing voor Microsoft Office-documenten en vele andere vaakgebruikte bestandsformaten.

Iaso Backup 2010 is een backup oplossing die is geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk middelen te gebruiken. Op de back-up server side zijn low-energy processors (Atom, CoreDuo) al genoeg.  De software Iaso Backup 2010 kan voor werkstations worden gebruikt of voor de Server-clients met diverse geavanceerde functies zoals: System state backup, Network Shares, MS SQL backup, Exchange VSS backup, verwisselbare media, etc...

Iaso Backup 2010 werkt op besturingssystemen als Windows en Mac OS X. Linux-en FreeBSD-platforms zullen binnenkort ook worden ondersteund. Voor service providers heeft Iaso Backup Technology een aantal extra opties toegevoegd zoals Billing, Provisioning, Rapportages en Skinning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3301238). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.