Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe datahersteldienst van Freecom

 

Freecom introduceert zijn Data Recovery Service. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om eindgebruikers de gemoedsrust te geven dat hun waardevolle informatie en herinneringen kunnen worden hersteld, ook na een crash van hun vaste schijf.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor harde schijven sneuvelen en sommige daarvan kunnen onmogelijk worden voorkomen. Zo schat Freecom dat 1 procent van de gevallen van systeemuitval het gevolg is van natuurrampen, 8 procent veroorzaakt wordt door computervirussen of malware, 14 procent veroorzaakt wordt door schade ten gevolge van softwarefouten, 28 procent kapot gaat door menselijke fouten en dat de andere 49 procent te wijten is aan hardwarefouten.

De Data Recovery Service is te koop bij alle grote pc-winkels en online via www.freecom.nl. De nieuwe service dekt elke externe harde schijf, ongeacht het merk, en iedere harde schijf in computers en laptops. Eindgebruikers hoeven alleen maar hun apparaat te registreren en wanneer hun harde schijf is gecrasht, worden alle gegevens normaal gesproken binnen twee weken hersteld en zonder verdere verzend- en verwerkingskosten teruggegeven aan de gebruiker.

De service is verkrijgbaar voor 29,95 euro (inclusief BTW) voor drie jaar en dekt elke harde schijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3298626). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.