Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Handheld Benelux introduceert Algiz 7 Tablet PC

 

Handheld Benelux brengt een nieuwe ultrarobuuste tablet-pc op de Nederlandse markt. De Algiz 7 is een draagbare 7-inch breedbeeldtablet die draait op het Microsoft Windows 7 Professional besturingssysteem. De IP65-genormeerde machine beschikt over een Intel Atom 1.6 GHz processor, een grote Solid State Drive van 64 GB en 2 GB DDR2 RAM geheugen.

Belangrijk kenmerk van de door Handheld Benelux op de markt gebrachte Algiz 7 Tablet PC is het prestatieniveau van de machine. Dit garandeert dat de mogelijkheden van de tablet-pc volledig benut kunnen worden. De Algiz 7 heeft bijvoorbeeld een ingebouwde gps-ontvanger en talloze mogelijkheden voor communicatie met andere apparaten via onder ander Bluetooth, usb en RS232.

Daarnaast is overal en altijd toegang tot internet de sleutel tot productiviteit voor de hedendaagse mobiele werker. De Algiz 7 is dan ook voorzien van een geïntegreerde wlan-module voor toegang tot lokale netwerken, is optioneel uit te rusten met een ingebouwd gprs/umts/hsdpa-modem voor bliksemsnelle mobiele datacommunicatie en is voorbereid op de Gobi 2000 technologie. Dit betekent dat gebruikers overal ter wereld kuntnenwerken op de draadloze frequentie van hun keuze.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3297490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×