Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zakelijke tablet-PC's met aanraakscherm van HP

 

HP introduceert twee tablet-pc's met touchscreen voor zakelijke gebruikers. Daarnaast is de ProBook-serie uitgebreid met drie modellen die geschikt zijn voor zowel grote- als kleine bedrijven.

De HP EliteBook 2740p is een ultradunne tablet-pc met aanraakscherm die onder andere geschikt is voor bedrijven in de gezondheidszorg, onderwijs en verkoopsector. Met het touchscherm hebben gebruikers met één aanraking toegang tot bestanden, internet en applicaties. De lichtgewicht en iets goedkopere HP EliteBook 2540p weegt 1,5 kilogram en is geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een notebook van hoge kwaliteit.

De HP ProBook standaard-serie (s-serie) notebooks bestaat uit drie nieuwe modellen. De modellen zijn verkrijgbaar in mat geborsteld aluminium in de kleuren antraciet en bordeaux.

De HP Elitebook 2540p en de HP Elitebook 2740p zijn vanaf april verkrijgbaar en kosten respectievelijk 1299 en 1499 euro. De HP ProBook s-serie is van een totaal andere orde en gaan voor een adviesprijs vanaf 399 euro over de toonbank.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3289837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×