Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tandberg Data introduceert DPS2000 NAS

 

Tandberg Data, leverancier van oplossingen voor data opslag en beveiliging, introduceert de nieuwe DPS2000 NAS serie, een oplossing voor een network attached storage (NAS) voor kleine en middelgrote bedrijven.

De Tandberg Data DPS2000 NAS bestaat uit een reeks van data opslagsystemen.  Deze kunnen gecombineerd worden met AccuGuard, de nieuwe back-up, archiverings en herstel software van de firma. Deze heeft als specialiteit op de bron gebaseerde deduplicatie. Hiermee voorziet de DPS2000 NAS gebruikers van geautomatiseerde gegevensbeveiliging, snelle en eenvoudige centrale netwerkopslag, geconsolideerde iSCSI opslag, verbeterde capaciteiten voor back-up en herstel, en geïntegreerde replicatie voor externe gegevensopslag en disaster recovery.

AccuGuard levert back-up en herstel met een op de bron gebaseerde deduplucatie van data, die de effectieve opslagcapaciteit ongeveer twintig keer verhoogt. De DPS2000 NAS met AccuGuard komt in een 4-bay desktopconfiguratie met 4 TB of een 1 U, 4-bay rackmount configuratie met 4 TB of 8 TB.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3289390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.