Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nexenta Systems introduceert NexentaStor 3.0

 

Nexenta Systems, leverancier van openstorage-oplossingen, brengt NexentaStor 3,0 op de markt. Dit is een upgrade van de enterprise-class storage-oplossing die is gebaseerd op file system ZFS. Ook annonceert Nexenta Systems Virtual Machine Datacenter (VMDC) 3.0, een nieuwe versie van het virtualisatiemanagement platform.

NexentaStor 3.0 verandert storage door deduplicatie van primaire (productie) opslag te bieden. Dankzij deze functionaliteit kunnen gebruikers het gebruik van primaire opslag verminderen, aldus de leverancier. NexentaStor 3,0 biedt 'bi-directional replicatie' met compressie en deduplicatie, end-to-end dataintegriteit, en versnelde i/o via native gebruik van ssd's en hardware accelerators die worden benut door het ZFS-filesystem.

Alle genoemde mogelijkheden worden benut in de Nexenta Virtual Machine Datacenter (VMDC) 3.0 release die is gebaseerd op NexentaStor 3.0. Dankij de ondersteuning van Microsoft Hyper-V is NexentaStor een product dat ondersteuning biedt van VMware, Citrix Xen en Hyper-V vanuit één enkel punt en binnen één unified omgeving, VMDC. VMDC stelt storage administrators in staat om hun gehele virtuele omgeving te bekijken en om storage and storage policies beschikbaar te stellen, inclusief procedures voor backup, replicatie en retentie, via een eenvoudige point-and-click interface.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3288070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×