Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Storwize realtime data compressie oplossing

 

Storwize, speler in online storage optimalisatie oplossingen, heeft nieuwe realtime data compressie toepassingen aangekondigd. Storwize is in Nederland verkrijgbaar bij Databasement.

Storwize beweert met de nieuwe competenties tussen de vijftig en negentig procent kostenverlagingen aan te bieden in storage utilization voor network attached storage (nas), zonder in te hoeven leveren op de prestaties. Recente uitbreidingen van de Storwize-technologie zorgen ervoor dat nas-gebruikers bestaande storagecapaciteit kunnen terugvorderen, snellere throughput kunnen realiseren, high-availability (HA) configuraties kunnen ondersteunen en voorspelde storage resource benodigdheden kunnen behalen.

De STN-6000 Series (foto) zijn volgens Storwize storage-agnostisch, schaalbaar en comprimeren alle data volgens nas-protocollen (cifs en nfs). Storwize-toepassingen zijn gemakkelijk te installeren en volledig transparant, aldus de leverancier. Ze kunnen worden ingezet in elke nas-omgeving, waarbij veranderingen op het vlak van netwerken, storage, applicaties en processen niet van toepassing zijn.

In Nederland zijn de toepassingen van Storwize te verkrijgen via het partnerkanaal bij Databasement. Meer informatie www.databasement.eu.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3275564). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.