Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Netgear ReadyNAS producten

 

Netgear voegt twee nieuwe NAS-systemen toe aan het productportfolio. Deze high-performance NAS-systemen, de ReadyNAS 3100 en ReadyNAS 4200 zijn geschikt voor storage virtualisatietoepassingen.

De nieuwe nas-systemen zijn geschikt voor maximaal vijfhonderd gebruikers. Volges Netgear zijn het geschikte storage oplossingen voor middelgrote bedrijven, of om te dienen als high-performance secundaire oplossing voor grotere bedrijven. De ReadyNAS systemen zijn ontworpen voor high-performance dataopslag en geïntegreerde replicatie en back-up opties in gevirtualiseerde it-netwerken.

De ReadyNAS 3100 is een 1U 4-bay rack storageplatform waar 4 tot 8 terabytes (TB) aan data in een systeem kan worden opgeslagen. De ReadyNAS 4200 is een 2U12-bay rack storageplatform waar 12 tot 24TB aan data in een systeem kan worden opgeslagen. Deze NAS is bovendien uitgevoerd met twee redundante voedingen. Beide NAS-systemen zijn VMware-ready en draaien op het op Linux-gebaseerde ReadyNAS RAIDiator besturingssysteem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3273931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×