Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

FalconStor introduceert FDS 2.0

 

FalconStor Software, aanbieder van Totally Open dataprotectie-oplossingen, kondigt versie 2.0 van het FalconStor File-interface Deduplication System (FDS) aan. Nexsan is FalconStors eerste technologiepartner die FDS 2.0 implementeert in zijn storageproducten binnen de Nexsan DeDupe SG 2.0 familie van deduplicatie-toepassingen.

FalconStor FDS is ontwikkeld voor zowel het mkb als voor grote bedrijven die op zoek zijn naar een manier om opslagruimte en kosten te verminderen door de back-up data op een efficiëntere manier naar een disk te schrijven. Met de toevoeging van high-availability, behouden gebruikers altijd toegang tot hun opgeslagen data. Dit garandeert dat back-ups van kritische systemen altijd kunnen worden aangevuld binnen een smal back-up venster. Dit is met name essentieel voor databases waarop bedrijfstoepassingen zoals erp en crm draaien. Andere kenmerken van de FDS 2.0 zijn onder meer ondersteuning voor Symantec OpenStorage (OST), een verbeterd replicatie dashboard voor real-time status monitoring en beleidsgestuurde end-to-end integriteitcontrole.

De Nexsan DeDupe SG 2.0 met FalconStor FDS voldoet aan de vraag van klanten naar kosteffectieve oplossingen voor high-availability en continue toegang tot data. Deze oplossing is vanaf eind februari leverbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3254484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×