Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gratis deduplicatie bij Acronis Backup & Recovery 10

 

Acronis biedt zijn oplossing Acronis Backup & Recovery 10 Deduplication gratis aan op basis van een speciale promotie die bedrijven de mogelijkheid biedt om hun opslagkosten te reduceren. Het aanbod is echter niet zonder speciale voorwaarden.

Klanten die een Advanced Edition van Acronis Backup & Recovery 10 aanschaffen komen in aanmerking voor een gratis deduplicatie-licentie. Deze aanbieding is geldig van 1 februari tot en met 31 maart 2010. Onderhoud en ondersteuning zijn niet inbegrepen, zo benarukt Acronis. Met deze speciale aanbieding  kunnen klanten volgens Acronis kostenbesparingen realiseren.

De aanbieding is van toepassing op de Acronis Backup & Recovery 10 Deduplication-optie, die compatibel is met Advanced Editions van Acronis Backup & Recovery 10. De aanbieding is geldig tot eind maart 2010. Er zijn geen beperkingen ten aanzien van het aantal licenties. Om te berekenen welke kostenbesparingen klanten met deduplicatie kunnen realiseren is er de gratis Deduplication Calculator van Acronis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3252980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.