Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu breidt Eternus schijfopslag uit

 

Fujitsu breidt zijn aanbod van Eternus entry level schijfopslag uit met het nieuwe Eternus DX90 model. Deze is uitgerust met management software, met storage-based replicatie mogelijkheden, en ruimte- en energiebesparende base units voor gebruik met 2.5-inch schijven.

De Eternus DX90 van Fujitsu heeft storage-based datareplicatie mogelijkheden. Het repliceren van data - asynchroon of synchroon - kan met de Eternus DX90 in enkele seconden en is daarom  geschikt voor bedrijven die overwegen om disaster recovery of business continuity toe te passen. De Eterbus DX90 systemen wordt aangeboden met Eternus SF Express management software waardoor storage-based replicatie kan worden uitgevoerd.

Monitoring en management van meerdere Eternus DX systemen kan met de Eternus SF Express management software en is mogelijk via  één centrale console. De software beschikt ook over kopieerfunctionaliteiten voor snapshots en clones. De software is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf, dat vaak niet beschikt over dagelijkse it-support, maar toch zijn data wil veilig stellen, aldus Fujitsu.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3252957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×