Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu integreert deduplicatie in Eternus

 

Fujitsu levert sinds kort data-deduplicatie bij alle Eternus CS dataprotectie toepassingen. Het gaat om oplossingen voor bedrijven met een schijfgebaseerde backup strategie. Het nieuwe Eternus CS800 model (instapniveau) levert dataprotectie voor klanten in het middenmarktsegment.

De Eternus CS800 is al geconfigureerd en gecertificeerd voor alle belangrijke software oplossingen. daardoor zeer geschikt voor snelle integratie in mid-range omgevingen. Deduplicatie kan de opslagbehoefte met 90 procent of meer verlagen in virtuele omgevingen zoals VMware. De backup volumes voor besturingssystemen en applicatie-data verminderen en het wordt mogelijk om backup data op schijf op te slaan waardoor hersteltijden verkort worden.

De  Eternus CS800 ondersteunt de integratie van verschillende kantoren tot geconsolideerde dataprotectie-omgevingen. Eternus CS800 deduplicatie kan de vereisten voor netwerk bandbreedte voor datareplicatie tussen verschillende locaties verminderen met een factor 20 of meer, aldus Fujitsu.

Het volledige portfolio van Eternus CS is compatibel met alle belangrijke tape libraries en backup software. Het nieuwe Eternus CS800 model is ook ontworpen om een centraal managementpunt verspreid over locaties en storage tiers te ondersteunen en het proces van catalog-aware backup replicatie te automatiseren. De Eternus CS800 biedt verder optionele Direct Tape Creation. Dat is een aantrekkelijke optie voor gebruikers met speciaal beleid voor archivering of dataretentie voor tape media, zo besluit Fujitsu.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3240351). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.