Managed hosting door True

Simpana geschikt voor de cloud

CommVault voorziet zijn Simpana-software van een geïntegreerde cloud-storageverbinding. Hiermee kunnen klanten back-up- en archiefdata op locatie veilig, betrouwbaar en transparant verplaatsen van en naar private en openbare cloud-storagefaciliteiten zonder dat ze complexe scripting of extra cloud-gateway-appliances nodig hebben, aldus CommVault.

CommVault zegt één platform en de bijbehorende cloud-architectuur te bieden voor zijn eDiscovery software voor het eenvoudig verplaatsen, beschermen en archiveren van allerlei gegevens. Dit geldt voor SAP-databases, Microsoft Exchange- en SharePoint-systemen, en voor gevirtualiseerde data. Met Simpana kunnen gebruikers data dedupliceren en versleutelen.Ze kunnen eveneens Simpana Search toevoegen, zodat ze data kunnen indexeren voordat ze deze opslaan in de cloud. Dat maakt het voor hen makkelijker om te voldoen aan compliancy- en eDiscovery-eisen, aldus CommVault.

Simpana integreert met merken van andere storageleveranciers, zoals Amazon Web Services, Microsoft en Nirvanix.  Daarnaast wordt er gewerkt aan de integratie met EMC- en Iron Mountain-oplossingen. Door portfolio's van belangrijke partners te integreren met Simpana, zegt CommVault het beheer en het verplaatsen van gegevens in en naar de cloud te vereenvodigen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.