Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC introduceert high-density configuraties

 

EMC, leverancier van informatie-infrastructuuroplossingen, introduceert high-density configuraties van de EMC Clariion CX4 en de EMC Celerra Gateway.

De opslagsystemen bieden twee keer de capaciteit op slechts de helft van het vloeroppervlak, aldus EMC. De systemen optimaliseren daarmee de benutting van datacenterruimte. De nieuwe EMC Clariion en Celerra ondersteunen daarnaast de 2 TB sata disk drives en verbruiken daardoor beduidend minder energie, aldus de storageleverancier. 

De nieuwe high-density configuraties gecombineerd met 2 TB sata disk drives, enterprise flash drives en de door EMC ontwikkelde, efficiënte opslagtechnologieën, zoals 'disk spin down' en EMC fully automated storage tiering (fast) stellen organisaties in staat om de groei van opslagintensieve applicaties te beheersen. Deze poducten zijn ontwikkeld om de kosten van energieverbruik en cooling te verlagen en houden rekening met het ruimtegebrek en de gewichtsbeperkingen van hedendaagse datacenters.

De high-density Clariion en Celerra Gateway-configuraties zijn per direct verkrijgbaar. Later dit jaar introduceert EMC ook high-density Celerra unified storage-systeemconfiguraties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3236315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×