Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deonet komt met 2,5 inch backupsysteem

 

Deonet introduceert een nieuwe backupsysteem: de Deonet Backup C1. Dit is volgens Donet het eerste disk-to-disk systeem op basis van 2,5 inch harde schijven.

He Deonet backupsysteem maakt real-time backups. In een Deonet Backup Systeem bevinden zich namelijk twee harde schijven. Als één van de schijven defect raakt, kan zonder downtime verder gewerkt worden op de andere schijf. De defecte schijf kan op een later tijdstip vervangen worden.

Een volledige, dagelijkse backup kan op de kopieschijf worden gezet. Deze kan uit het systeem gehaald en veilig worden opgeborgen. Een nieuwe schijf kan op de plek van de 'kopieschijf' worden geplaatst. Deze laatste wordt direct gesynchroniseerd, waardoor de real-time backup weer up-to-date is. Het maken van een dagelijkse backup kost slechts enkele seconden. Compleet herstel duurt slechts enkele minuten. Wanneer door een calamiteit of ander probleem de complete schijf hersteld dient te worden, is dit slechts een kwestie van het verwijderen van beide harde schijven en het terugplaatsen van een eerder gemaakte kopieschijf, aldus Deonet.

In tegenstelling tot online backup bevat een Deonet backup niet alleen bestanden, maar ook het besturingssysteem en alle instellingen. Verder kunnen in het Deonet Backup Systeem C1 solid state drives (ssd's) gebruikt worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3224790). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.