Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe NAS-server van Synology

 

Synology lanceert de Synology Disk Station DS110j, een budgetvriendelijke nas server. Deze bevat een groot aantal internet sharing applicaties en multimedia toepassingen voor thuisgebruik en kleine kantoren.

Synology DS110j is uitgerust met 800 MHz CPU, 128 DDRII RAM, een Gigabit lan-poort en drie usb-poorten. De Synology DS110j is ontworpen met één 3.5 inch harde schijf en biedt tevens de flexibiliteit om een 2.5 inch harde schijf aan te sluiten dankzij de optionele Synology Disk Holder Type C.

De systeem firmware, de Synology DSM 2.2, maakt de DS110j geschikt voor het delen van bestanden en het streamen van multimedia content op Windows, Mac en/of Linux. De DLNA-gecertificeerde mediaserver biedt compatibiliteit en interoperabiliteit tussen Synology DS110j en een breed aantal DLNA-gecertificeerde thuissystemen. Photo Station 3 en het PHP+MySQL inbouw Webstation maken het voor gebruikers mogelijk om hun aanwezigheid op het web te vergroten doordat ze tot maximaal dertig websites met dynamische webpagina's kunnen hosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3210922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×