Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Telewerken met Tandberg Movi 3

 

Tandberg, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, optimaliseert de mogelijkheden om samen te werken op afstand met Tandberg Movi 3. Tandberg Movi is een pc-videoconferencing product waarmee werknemers visueel kunnen communiceren vanaf een willekeurige locatie.

Telewerkers kunnen met Tandberg Movi 3 via hun laptop moeiteloos face-to-face vergaderen met collega's, managers en klanten met dezelfde mogelijkheden als collega's op kantoor. De upgrade naar Movi 3 biedt een aantal nieuwe mogelijkheden waardoor het nog eenvoudiger wordt om te telewerken. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe user interface die Movi 3 makkelijker maakt in gebruik. De grootste verandering ten opzichte van zijn voorganger is de mogelijkheid om content te delen met andere deelnemers aan het videogesprek. Nu kunnen Movi-gebruikers niet alleen deelnemen aan een videoconferencing vergadering, maar ook zelf als host optreden van een vergadering waarbij content gedeeld wordt vanaf de laptop.

In combinatie met Tandberg Video Communication Server, maakt Movi het mogelijk om met elke pc in high-definition in te bellen op een willekeurige andere, op standaard gebaseerde H.323 en SIP, Telepresence- of videoconference. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen adviseert Tandberg gebruik te maken van de Tandberg PrecisionHD USB camera. Deze camera maakt het mogelijk in high-definition (720p en 30fps) video te ervaren zoals het bedoeld is.

Tandberg Movi 3 is een server-based applicatie die door organisaties makkelijk ingezet kan worden. Doordat Tandberg Movi 3 op het centrale netwerk wordt aangesloten, is de applicatie eenvoudig te gebruiken en is één druk op de knop voldoende om een verbinding op te bouwen. Daarnaast kunnen ict-afdelingen Tandberg Movi 3 centraal beheren via het internet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3199679). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.