Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec verbetert storage software

 

Symantec heeft verbeteringen aangekondigd aan Veritas Storage Foundation, Veritas Cluster File System en Veritas Cluster Server, de binnen de branchekenen als oplossingen voor het beheer en optimale beschikbaarheid van heterogene opslag voor UNIX-, Linux- en Windows-omgevingen.

Hierdoor kunnen volgens Symntec organisaties profiteren van nieuwe opslagtechnologie, zoals SSD's (solid state drives) en thin provisioning, terwijl de kosten en complexiteit blijvend afnemen dankzij betere prestaties en schaalbaarheid. Daarnaast is het nu mogelijk om applicaties vrijwel direct te herstellen met Veritas Cluster File System, dankzij nauwe integratie met Oracle, Sybase en IBM DB2, zodat de snelle failover van gestructureerde informatie en vrijwel lineaire schaalbaarheid haalbaar wordt.

Veritas Storage Foundation is verkrijgbaar vanaf 470 euro per server. Storage Foundation, Veritas Cluster File System en Veritas Cluster Server zijn nu verkrijgbaar. Zie http://www.symantec.com/connect/sfha51 voor meer informatie en documentatie van de nieuwste versies van deze oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3194453). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.