Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp ondersteunt gebruikers VMware View 4

 

Lokale desktopvirtualisatie

NetApp heeft nieuwe oplossingen ontwikkeld zodat klanten virtuele desktops in kunnen zetten en beheren met gebruik van VMware View 4. VMware View en NetApp-storage zeggen daardoor samen ervoor te zorgen dat klanten snel virtuele desktops en storage kunnen inzetten om te blijven voldoen aan hun zakelijke behoeften en om kosten te beperken.

Eén van de nieuwe oplossingen is NetApp Rapid Cloning Utility versie 3.0, die ondersteuning biedt voor VMware View 4 en VMware vSphere. Hiermee kunnen klanten het onderhoud van de virtuele machines van VMware vereenvoudigen en hun werkzaamheden stroomlijnen. Rapid Cloning Utility is een VMware vCenter Server plug-in waarmee klanten een image in enkele minuten honderden keren kunnen repliceren terwijl er nauwelijks extra storage-capaciteit wordt gebruikt. Rapid Cloning Utility is een goede aanvulling op de gelinkte klonen van VMware View Composer. Individuele desktops en handmatig beheerde desktopgroepen worden voorzien van geavanceerde mogelijkheden om te klonen. VMware View-klanten kunnen hierdoor de administratieve lasten automatiseren en verlichten en projecten sneller afronden. Tegelijkertijd worden de storage-kosten tot een minimum beperkt, aldus NetApp en VMware.

NetApp Cloning Utility versie 3.0 is in januari 2010 beschikbaar. De prijzen zijn op te vragen via NetApp of zijn resellerpartners.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3184437). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.