Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Targus PowerPoint-presenter wijst de weg

 

De PowerPoint Presenter is tegenwoordig een onmisbaar instrument in de onderwijswereld en het bedrijfsleven. Targus lanceert een geheel nieuwe presenter. Met behulp van een gepatenteerde functie vergrendelt deze de toetsen die je niet nodig hebt tijdens een presentatie. Zo voorkom je storende en gênante onderbrekingen.

Met de nieuwe presenter voorkom je onnodige storingen en technische fouten tijdens je presentatie. De nieuwe KeyLock-functie vergrendelt minder belangrijke toetsen tijdens de presentatie. Je kunt alleen voor- en achteruit bladeren, zodat je niet bij vergissing andere functies activeert. De presenter heeft ook een opbergvak voor een reservebatterij en de batterij is eenvoudig te vervangen zonder dat je de presentatie hoeft te onderbreken. De toetsen zijn verlicht zodat je ze ook bij gedempt licht kunt zien.

De presenter werkt draadloos via 2,4 GHz-technologie tot en met vijftien meter afstand en is zeer geschikt voor presentaties in grote ruimtes, zoals vergaderzalen en klaslokalen, waardoor je vrij kunt rondlopen tijdens de presentatie. De nieuwe presenter is daarom ideaal voor zakenlieden, sprekers, docenten en studenten. De presenter is compatibel met pc's, Mac's en netbooks.
Targus lanceert eveneens een eenvoudigere presenter met basisfuncties; de  Targus Presentation Remote - AMP18EU.

De Targus Laser Presentation Remote - AMP13EU kost 35,99 euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3169324). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.