Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade en Thales integreren producten

 

Brocade en Thales kondigen de integratie aan van Thales encryption manager for storage (tems) met de Brocade encryption san switching-oplossingen. De combinatie van tems, een encryption key management toepassing voor storage, met de Brocade encryption switch, beschermt bedrijfsdata en helpt bedrijven bij het naleven van wettelijke regels.

De oplossing vereenvoudigt volgens de leveranciers het storage encryptieproces door de eliminatie van storage professionals voor de implementatie van meerdere storage-encryptiesystemen. Daarnaast garandeert de oplossing veilige en betrouwbare toegang tot data.

De Brocade encryption switch en Brocade FS8-18 encryption blade zijn onderdeel van een familie van fabric-based encryptieplatformen die bedrijven helpen aan hun security en corporate bestuurseisen te voldoen door de encryptie van kritische bedrijfsdata met high perfomance en gecentraliseerd fabric beheer. Deze producten bieden een aanpak voor fabric-wide encryptie voor 'data-at-rest' binnen het datacenter. De Brocade encryption san switching oplossingen bieden encryptie voor zowel disk als tape opslagsystemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3141822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×