Managed hosting door True

Slimme Laserjets voor MKB van HP

HP introduceert drie nieuwe Laserjet printers voor mkb en enterprise. Ze helpen gebruikers bedrijfsgevoelige data, die naar het apparaat wordt verstuurd en erop wordt opgeslagen, te beschermen. De Instant-on technologie op de apparaten biedt 50 procent energiebesparing ten opzichte van traditionele printers, terwijl de eerste pagina binnen enkele seconden uit de printer rolt.

HP brengt drie nieuwe printers op de mark, te weten de LaserJet Enterprise P3015, de Colour LaserJet Enterprise CP4525 en de Colour LaserJet Professional CP5225. Daarnaast verandert HP vanaf deze maand ook de naamvoering van zijn zakelijke printers om het makkelijker te maken de juiste te kiezen. MKB'ers kunnen kiezen uit een uitgebreide serie LaserJet Professional printers, voor een professioneel en zuinig resultaat. Voor grote bedrijven is er de HP Laserjet Enterprise portfolio; printers met geavanceerde functies die gemakkelijk te beheren en uit te breiden zijn.

De HP LaserJet Enterprise P3015 is een zwart-wit netwerkprinter voor kleine teams die grote volumes printen in een beheerde ict-omgeving. Uniek aan deze printer is het numerieke keypad, dat gewoonlijk alleen op multifunctionals zit. Hierdoor kan het apparaat gebruikt worden voor pin-printing en follow-me printing met een pin-code in plaats van een pasje, waardoor het ideaal is voor het printen van vertrouwelijke documenten. De software hiervoor is in de printerdriver opgenomen.

De HP Colour LaserJet Professional CP5225 is een netwerkprinter voor kleine teams die op allerlei formaten willen printen: van ansichtkaarten tot posters op A3-formaat. Dit slimme apparaat print automatisch dubbelzijdig om papier te besparen en heeft naast Instant-on ook een auto-off functie.

Voorlopig topmodel is de HP Colour LaserJet Enterprise CP4525, een robuuste kleurenprinter voor grote werkgroepen met geavanceerde beveiligingsopties. Deze snelle printer drukt tot veertig pagina's per minuut op A4-formaat af en is 50 procent energiezuiniger dan andere laserprinters door HP's Instant-on technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.