Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit 4 Agresso digitaliseert documentenstroom

 

Unit 4 Agresso introduceert PaperLess, een scanoplossing waarmee bedrijven hun papieren documentenstroom kunnen digitaliseren en archiveren. Doordat de software is te integreren met de boekhoudpakketten Unit 4 Multivers (voor mkb) en Unit 4 Accounting (voor administratie- en accountantskantoren), kunnen papieren facturen na het scannen direct automatisch worden geboekt en digitaal opgeslagen. PaperLess zorgt zo voor een efficiënte documentenstroom en kan het papieren archief vervangen.

Direct na het scannen van papieren facturen maakt PaperLess van Unit 4 Agresso een boeking aan met de gegevens die op de factuur staan. Medewerkers die hun goedkeuring moeten geven ontvangen, hiervan een melding per mail. Na controle, eventuele correctie en goedkeuring is de boeking definitief. Bij goedkeuring van boekingsstukken wordt vastgelegd wie welke rol heeft vervuld. Er is altijd inzicht in waar de factuur zich bevindt.

De documenten worden tijdens het scannen meteen gearchiveerd. Alle informatie wordt centraal opgeslagen en is direct beschikbaar in Unit 4 Multivers of Unit 4 Accounting. Een papieren document is direct te archiveren, zonder dat het selectief in een map moet worden opgeborgen. Dit voorkomt dubbele invoer en fouten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3135412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.