Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC vernieuwt deduplicatie-opslagsystemen

 

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen komt met een upgrade van de entry-level en midrange deduplicatie-opslagsystemen van Data Domain. De nieuwe DD630, DD610 en DD140 systemen maken net als de highend oplossingen gebruik van Data Domain SISL (Stream Informed Segment Layout) scaling-architectuur waardoor zowel prestaties als capaciteit aanzienlijk toenemen,aldus EMC.

Dankzij de multi-core processorarchitectuur bieden Data Domain systemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn ze wat betreft doorvoercapaciteit niet afhankelijk van zware opslag-subsystemen.

De nieuwe DD630 en DD610 bieden respectievelijk tot wel 1.1 TB en 675 GB aan inline gededupliceerde opslagdoorvoer per uur. Deze prestatieverbetering stelt middelgrote organisaties in staat om hun backup window tot wel 50 procent te verkleinen, aldus EMC. Ook qua opslagcapaciteit zijn de prestaties met 60 procent aanzienlijk verbeterd. De DD630 en de DD610 kunnen respectievelijk 420 TB en 195 TB aan logische data beschermen.

De upgrade van het entry-level DD140 systeem biedt een 100 procent toename in opslagcapaciteit en 50 procent toename van samengevoegde backupdoorvoer. De DD140 wordt geleverd met Data Domain Replicator software waarmee bescherming van remote sites mogelijk wordt gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3117712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.