Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Canon scanner DR-2020U met extra's

 

Canon Europe introduceert de imageFORMULA DR-2020U, een universele personal scanner met drie verschillende scanmogelijkheden. De DR-2020U is speciaal ontwikkeld voor SoHo (Small office Home office) en kantooromgevingen. Verschillende gebruikersgroepen, zoals receptionisten en personal assistants, kunnen profiteren van het gebruiksgemak van de DR-2020U en de efficiëntie die deze scanner levert door de hoge scansnelheid en veelzijdige scanopties.

Gebruikers van de nieuwe Canon imageFORMULA DR-2020U-scanner kunnen maximaal vijftig vellen invoeren in de automatische documentinvoer voor het snel scannen van grote hoeveelheden. Voor kwetsbare documenten of boeken kan de flatbed scanner worden gebruikt. Voor het snel vastleggen van zakelijke contactinformatie is de speciale business card feeder ontworpen, waarin maximaal vijftoen visitekaartjes tegelijkertijd kunnen worden ingevoerd. De gebundelde BizCard software kan deze belangrijke bedrijfsgegevens omzetten in een gemakkelijk doorzoekbare digitale database, zoals een e-mail contactfolder.

De DR-2020U heeft een scansnelheid van twintig pagina's per minuut in kleur (veertig beelden per minuut dubbelzijdig) zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Stapels documenten kunnen snel en betrouwbaar worden verwerkt en gedeeld, zodat de toegang tot informatie en de productiviteit binnen bedrijven optimaal is. Het apparaat beschikt over een eenvoudig en gebruiksvriendelijk met duidelijk te herkennen knoppen voor veelvoorkomende scantaken, zoals scan-to-e-mail, scan-to-folders en scan-to-printer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3108113). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.