Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault breidt Simpana-software uit

 

CommVault Simpana

CommVault heeft zijn Simpana-software voor datamanagement uitgebreid met een nieuwe functionaliteit. Klanten kunnen hierdoor data in gevirtualiseerde omgevingen beter beschermen. Zo is met CommVaults Universal Virtual Server Agent deduplicatie over alle vestigingen in de wereld mogelijk.

Verder ondersteunt Simpana imageback-up op blokniveau, cross-platform data recovery en het automatisch herkennen van virtual machines. Dat laatste geldt niet alleen tijdens initiële installaties, maar ook bij latere installaties van nieuwe virtual machines.

Dankzij de Singular Information Management-benadering van CommVault is het niet langer nodig om verschillende agents te installeren, te configureren en te beheren voor het beschermen van uiteenlopende virtual machines. Groepen virtual machines zijn centraal te beschermen op basis van hetzelfde beleid.

Met CommVault Simpana profiteren klanten van ingebedde deduplicatie. Dat brengt de hoeveelheid data op zowel fysieke als virtuele systemen drastisch terug. Doordat een organisatie minder data hoeft te beheren, kan zij besparen op hardwarekosten en onderhoud. Ook verminderen de beheerkosten, evenals het energieverbruik, zegt CommVault. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3083874). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×