Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp breidt MKB-portefeuille uit

 

NetApp versterkt zijn aanbod voor middelgrote bedrijven met de introductie van de nieuwe FAS2000-serie. Het nieuwe storage-systeem FAS2040 biedt volgens de leverancier verbeterde prestaties en meer capaciteit om Microsoft Windows-consolidatie en -virtualisatie workloads beter te beheren. Daarnaast verlaagt NetApp de prijs van de FAS2020-systemen en bijbehorende software.

De FAS2040 is onderdeel van NetApp's FAS2000-productlijn. Door de unified storage-architectuur en storage-efficiëntietechnologieën biedt de FAS2040 volgens NetAp een verdubbeling van de prestaties, vergeleken met bestaande FAS2000-systemen. Daarnaast neemt de storage-capaciteit tot wel 30 procent toe. Hierdoor is de FAS2040 bijvoorbeeld geschikt voor Microsoft Windows-consolidatie en -gevirtualiseerde omgevingen.

Met een prijs die begint bij 6400 euro, biedt de FAS2020 kleinere it-organisaties een eenvoudige, geïntegreerde oplossing. De FAS2020 biedt multiprotocol- ondersteuning inclusief CIFS en NFS, voor meer flexibiliteit, zonder extra kosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3083811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.