Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CrashPlan.nl biedt online backup oplossing

 

De Delftse online backup provider CrashPlan.nl heeft met de software van CrashPlanPRO een backup oplossing op de zakelijke markt gebracht. De dienstverlener richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf.

De CrashPlanPRO werkt op vrijwel alle computers (Mac, Windows, Linux en Solaris) en laptops. Crashplan levert een continue backup zonder werkvertraging die data eenvoudig herstelt. De gebruiker kiest zelf de mappen en de backup bestemming(en), en heeft voortaan altijd en overal toegang tot beschermde files.

De eerste twee weken is de CrashPlan.nl online back-up oplossing kosteloos. De gebruiker krijgt dan vrijblijvend de beschikking over de volledige online backup service, inclusief de software. Is men na deze proefperiode niet overtuigd, dan deactiveert CrashPlan.nl het account en worden de data gewist. Wanneer men echter gebruik wil blijven maken van CrashPlan.nl, dan kan men via de website het gratis account omzetten in een betaald abonnement dat ieder moment opzegbaar is.

Op de site www.crashplan.nl treft je niet alleen de genoemde prijs- en snelheidsvergelijkingen en alle informatie over het werken met CrashPlan.nl aan, maar ook allerlei naslagwerk over wat er zoal in de hedendaagse 'backup wereld' speelt. Op de site staat ook in welke gevallen CrashPlan.nl géén goede oplossing is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3059119). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.