Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Multifunctionele kleurenprinter van Xerox

 

Xerox brengt de ColorQube 9200 op de markt. Deze printer multifunctionele, high-speed printer werkt met ‘vaste inkt’ (solid ink) technologie, waarmee de kosten van kleurenafdrukken volgens Xerox tot 62 procent gereduceerd kunnen worden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De leverancier hanteert daarom een ander prijsmodel dan de gebruikelijke ‘one size fits all’ berekeningen.

De nieuwe ColorQube9200 van Xerox wordt aangeboden met een prijsstelling die de kosten voor het printen van kleurenpagina's aanzienlijk vermindert. Het prijsmodel rekent af met de huidige ‘one size fits all' berekeningen, waar de kosten van één kleurenpagina, bijvoorbeeld een print van een foto, exact gelijk is aan de kosten van één pagina waar weinig kleur wordt gebruikt, zoals een logo op briefpapier.

Volgens het nieuwe prijsmodel betalen bedrijven voor de hoeveelheid kleur op een pagina. Een document met bijvoorbeeld een logo of een kleine grafiek kost hetzelfde als een zwart-wit print. Voor documenten met een gemiddeld kleurgebruik, bijvoorbeeld een webpagina, wordt de helft van de kosten berekend als voor een full-color pagina van een laserprinter. Pagina's met een veelheid aan kleur, zoals brochures zijn in vergelijking met laserprinterafdrukken zijn volgens Xerox bovendien scherp geprijsd.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3037637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×