Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu komt met opvolger Econel 100 S2-server

 

Fujitsu introduceert de Primergy TX100 S1, de opvolger van de Econel 100 S2. De server is bedoeld voor het mkb dat op zoek is naar een. Het is volgens de leverancier voor kleinere bedrijven belangrijk om nu de stap te zetten naar een server en de combinatie van een pc met een externe harddisk achter zich te laten.

De nieuwe Primargy TX100 S-server van Fujitsu is wel een pc, maar heeft een ingebouwde opslagcapaciteit tot 4 TB. Deze wordt gecombineerd met de prestaties en gegevensveiligheid van RAID 0/1. Gebruikers kunnen de gegevensveiligheid verder vergroten met een optionele back-up-bandeenheid en een archiveringssysteem dat voldoet aan de overheidsbepalingen. Zij kunnen met de Primergy TX100 S1 hun operationele efficiëntie en prestaties verhogen door de gegevensopslag te centraliseren, afdrukopdrachten coördineren en facturatie- , aankoop-, e-mail- en internetservertoepassingen  ondersteunen.

De server ondersteunt de EPA-richtlijnen en voldoet aan  Energy star 5.0, wat zijn gebruikskosten en energieverbruik drukt. Het ontwerp zorgt voor een doordachte luchtstroom, waardoor de server  geruisloos werkt. Dat maakt hem geschikt voor kleinere kantoren waar werknemers zich vaak in de buurt van de server bevinden en de geluidsoverlast van een luidruchtig serversysteem dus beter vermeden kan worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3037593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×