Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Philips LightFrame monitor via MMD leverbaar

 

MMD, de nieuwe onderneming achter Philips monitors in Europa, maakt bekend dat de Philips LightFrame monitor, de nieuwste toevoeging aan de Philips Brilliance monitor-serie, leverbaar is. Deze 22-inch-monitor in glanzend witte pianolak is met zijn moderne en luxueuze vormgeving ontworpen om in elk hedendaags interieur te passen. De LightFrame monitor biedt goede gebruikerservaring door zijn verschillende technologieën die vermoeide ogen voorkomen.

MMD, een dochteronderneming van TPV en in 2009 opgericht na een merklicentieovereenkomst met Philips, introduceert de nieuwe Philips LightFrame monitor op de Europese markt. Naast de strakke vormgeving is het ontlasten van vermoeide ogen het belangrijkste kenmerk van het nieuwe beeldscherm. Uitvoerig wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat licht een wezenlijk effect heeft op de mens. Zo heeft blauw licht, dat via de derde receptor van het oog binnenkomt, een ontspannend en verfrissend effect. Dit gegeven is verwerkt in de LightFrame monitor: de rand van de monitor straalt een koel blauw licht uit dat de gebruiker ontspant, zijn concentratie helpt te verhogen en vermoeide ogen tegengaat.

De LightFrame monitor biedt nog een aantal andere technologieën die verbetering van het zicht mogelijk maken. SmartContrast12000:1 technologie garandeert een diep zwart waardoor een levendiger beeld ontstaat, SmartImage technologie vergroot contrast, kleursaturatie en scherpte van beeld en video, en TrueVision Technologie is een test- en algorithme-technologie voor monitoraanpassingen en fine tuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3012405). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.