Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Honeywell Dolphin voor inpandige applicaties

 

Producent van handheldcomputers Honeywell introduceert de Dolphin 6100 mobiele computer. Het is de nieuwste toevoeging aan de populaire familie van Dolphin mobiele computers. De 6100 breidt Honeywell’s mobility-portfolio voor retail en andere lichtindustriële omgevingen uit.

De nieuwe Dolphin 6100 mobiele computer van Honeywell heeft een stijlvol, lichtgewicht en compact ontwerp dat gemakkelijk hanteerbaar is voor mensen met kleine handen. Uitgerust met de nieuwste communicatie-, datacollectie- en imaging-mogelijkheden biedt de Dolphin 6100 gebruikers extra productiviteit en mobiliteit.

Het instapmodel van de Dolphin 6100 mobiele computer biedt gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid voor in-store retail en lichtindustriële omgevingen. Dit compacte apparaat is ergonomisch ontworpen om snelle scanning met één hand mogelijk te maken. Het biedt bedrijven extra efficiëntie en snelle return on investment.

Door de uitgebreide draadloze prestaties van de 6100 kunnen gebruikers effectief hun in-store en backroom retail-operaties beheren waaronder klantenservice, prijs- en productgegevens, merchandising en inventarisbeheer. Werknemers kunnen door de duurzame batterij een volledige dienst draaien zonder dat het apparaat opgeladen hoeft te worden. Dit voorkomt onnodige downtime. Het intuïtieve apparaat heeft een alfanumeriek toetsenbord met 28 toetsen en precies gepositioneerde scantoetsen die een efficiënte en accurate typebeweging mogelijk maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3002178). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.