Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Serverkast met noodstroom en koeling

 

Schneider Electric introduceert een APC serverbehuizing voor kantoortuinen en kleinere bedrijven zonder aparte ict-ruimte. De kast misstaat niet tussen het andere meubilair en voorziet, naast afscherming, in geluidsisolatie, noodstroomvoorziening en koeling. De NetShelter CX Office Enclosures zijn beschikbaar in verschillende maten en biedt ruimte aan 18, 24 of 38 serverracks.

Met de APC NetShelter CX Office Enclosure van Schneider Electric is het inrichten van een aparte serverruimte niet langer noodzakelijk. Gebruikers kunnen vrijwel overal een netwerkkast plaatsen en een eigen ict-ruimte creëren. De installatievereisten zijn eenvoudig gehouden, en het plug-en-play-karakter zorgt ervoor dat de kasten snel en gemakkelijk zijn te gebruiken.

De APC NetShelter CX AR4018 biedt ruimte aan 18 rack-units. Volledig gevuld blijft het geluidsniveau beneden de 18,5 decibel, terwijl de kast geschikt is voor een maximale belasting van 1,2kW (4.100 BTU/hr). Verder beschikt de behuizing over een geïntegreerde stroomverdeler met vijftien aansluitpunten met overspanningsbeveiliging. Het verbruik bedraagt 19 Watt.

In de APC NetShelter CX AR4024 passen 24 racks. De isolatie houdt het geluid beneden de 18,5 decibel. De behuizing kan een maximale belasting aan van 2,4kW (8,200 BTU/hr) en het verbruik is 38 Watts. Ook hier gaat geïntegreerde stroomverdeling naar vijftien beveiligde aansluitpunten.

Het topmodel APC NetShelter CX AR4038 biedt ruimte aan 38 racks. Ook bij deze kast is het geluid maximaal 18,5 decibel. De topbelasting is 3,6kW (12.300 BTU/hr) en het verbruik is 57 Watts. Ook de AR4038 beschikt over vijftien contactpunten met overspanningsbeveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2999610). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.