Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell Vostro All In One voor kleine kantoren

 

Met de introductie van de Vostro All In One komt Dell tegemoet aan het grote probleem van kleine ondernemingen, krappe ruimtes en overvolle bureaus. Het gestroomlijnde ontwerp van de Vostro All In One minimaliseert de hoeveelheid ruimte die pc`s op het bureaublad innemen. Bedrijven kunnen zodoende beschikken over een stijlvolle en betaalbare desktopcomputer met rekencapaciteit van een gangbare desktopcomputer.

De Dell Vostro All In One is eenvoudig te installeren en kan in minder dan vier minuten in bedrijf worden genomen. Door gebruik te maken van de optionele Vesa-beugel kunnen gebruikers bijna 80 procent van hun bureauruimte terugclaimen ten opzichte van een traditionele opstelling van hun pc en monitor. In combinatie met de optionele ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit en de draadloze muis en toetsenbord levert dit een kabelvrij bureau op. De nieuwe Vostro beschikt over Intel Core 2 Duo-processors en een geïntegreerde webcam, zodat bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van samenwerking op afstand.

De Dell Vostro-producten worden ondersteund door een team van verkoop- en ondersteuningsexperts die speciaal voor kleine bedrijven zijn opgeleid. Het aanbod kan worden aangevuld met de incidentele schadeverzekering Dell CompleteCare6 en Dell ProSupport7-diensten die aan de technische expertise en specifieke behoeften van klanten kunnen worden aangepast.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2996996). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.