Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe EMC Ionix voor datacenter

 

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen breidt zijn productportfolio voor het gevirtualiseerde datacenter uit met de introductie van EMC Ionix. Deze ict-managementsoftware helpt organisaties de migratie van fysieke ict-infrastructuren via gevirtualiseerde naar cloud-infrastructuren te versnellen, aldus EMC.

Ionix-software combineert geautomatiseerde server compliance - en configuratieoplossingen (afkomstig uit de recente overname van Configuresoft) met het geïntegreerde managementsoftwareportfolio van EMC. Dit resulteert volgens EMC in maximaal inzicht en maximale controle in zowel fysieke als virtuele ict-infrastructuren.

De afgelopen vijf jaar heeft EMC een uitgebreid portfolio van technologieën opgebouwd die ict-beheer door het gehele datacenter mogelijk maakt. Binnen dit portfolio vallen onder meer Smarts, nLayers, Voyence, Infra, ControlCenter en Configuresoft. Ionix is het resultaat van deze strategie, een geïntegreerde productfamilie die organisaties de mogelijkheid biedt om zowel fysieke als virtuele ict-infrastructuren (servers, netwerken, storage en applicaties) te beheren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2994334). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.