Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Acronis introduceert Back-up & Recovery 10

 

Acronis, leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, introduceert Acronis Back-up & Recovery 10. Deze nieuwe combinatie van disaster recovery-producten biedt datadeduplicatie, verbeterde ondersteuning voor virtuele omgevingen en gecentraliseerde managementfeatures. De basis wordt gevormd door de diskimaging- en bare metal-technologie van de softwareleverancier.

Acronis Back-up & Recovery 10 is de nieuwe generatie van Acronis True Image-oplossingen. Dankzij datadeduplicatie kan de opslagbehoefte tot 90 procent worden teruggebracht door het verwijderen van back-upkopieën van overbodige gegevens,aldus de leverancier. Tot nu toe was deze functionaliteit alleen voorbehouden aan grotere organisaties door de hoge kosten.

Acronis Back-up & Recovery 10 maakt het mogelijk back-ups uit te voeren van Microsoft- of Linux-gebaseerde servers of werkstations en deze terug te brengen naar hun operationele toestand voor de calamiteit. Herstel betreft de gehele hardeschijf inclusief besturingssysteem, afzonderlijke applicaties, updates, settings en data. Door het toevoegen van nieuwe mogelijkheden aan zijn producten, biedt Acronis kleine, middelgrote en grote organisaties de kans om met één oplossing hun back-up- en recovery-processen te automatiseren, in zowel fysieke als virtuele omgevingen. Bovendien verschaft de software de mogelijkheid migraties uit te voeren van fysieke naar virtuele omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2994324). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.