Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe software Hitachi Data Systems

 

Hitachi Data Systems, dochteronderneming van Hitachi, en leverancier van Service Oriented Storage-oplossingen, introduceert nieuwe software en diensten, waarmee organisaties onbenutte opslagcapaciteit terug kunnen halen, zodat het rendement op hun storage-omgeving wordt verhoogd.

Dankzij de dynamic provisioning-technologie winnen klanten opslagcapaciteit terug op alle storage-niveaus en besparen ze flink door aankopen als extra opslagcapaciteit uit te stellen. Hitachi Data Systems komt met de volgende nieuwe oplossingen:

- Zero Page Reclaim: maakt het mogelijk datablokken op USP-V en USP-VM platformen terug te geven aan de pool, wanneer deze aan bepaalde condities voldoen. Hierdoor is het mogelijk een data-partitie te verkleinen.
- Automatic Dynamic Rebalancing: automatische herindeling van bestaande virtuele opslaghoeveelheden voor performance-verbetering van het Universal Storage Platform. Later toegevoegde fysieke opslagcapaciteit wordt automatisch meegenomen. Hitachi Data Systems is de enige leverancier die doet dergelijke uitbreiding automatisch en online uitvoert.
- Ondersteuning voor AMS2000-platformen: de voordelen van dynamic provisioning, zoals kostenbesparingen, geautomatiseerde verbetering van prestaties en eenvoudige provisioning is nu ook beschikbaar voor Hitachi's midrange-klanten (AMS 2000-reeks).
- Storage Reclamation Service: beoordeelt de storage-omgeving bij de klant, maakt een inschatting van de benodigde dynamic provisioning voor de omgeving, migreert de data en vordert de ongebruikte capaciteit terug met Zero Page Reclaim zonder applicaties te onderbreken. Nieuwe diensten binnen Storage Reclamation zijn:
- End-to-end service: volledige dienstverlening van evaluatie, planning en ontwerp tot migratie en terugwinning van opslagcapaciteit.
- Quick Analysis: een snelle analyse van de storage-omgeving van de klant, zodat ze een indruk krijgen van de te verwachten voordelen.
- Shared Risk: om het risico voor de klanten te verlagen, betalen klanten alleen wanneer Hitachi Data Systems de vooraf ingestelde verwachtingen overtreft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2979735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.