Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Euroscript Delt en C6 bundelen krachten

 

Euroscript Delt, een ict-dienstverlener gespecialiseerd in enterprise content management (ecm) oplossingen voor EMC Documentum, is een samenwerking aangegaan met het in het zuiden van Frankrijk gevestigde softwarebedrijf C6.

Het Franse C6 is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in electronic document management (edm). De verschillende oplossingen zijn gebaseerd op het platform van leverancier EMC Documentum. De filosofie achter de door C6 aangeboden softwareproducten is dat 'alles kan worden geconfigureerd'. Daarom is zijn de C6-producten, die binnen de gehele documentketen toepasbaar zijn, gebaseerd zijn op een modulaire aanpak met een snelle installatie en eenvoudige configuratie aldus Euroscript Delt. 

Fast-track

Euroscript's oplossing "fast-track-CMS" is gebaseerd op C6 en technologie van EMC Documentum; meer specifiek op het vlaggenschip van C6, genaamd D2. Dat is een configureerbare EDM-oplossing op basis van het platform van EMC Documentum. Het biedt zowel een gebruiksvriendelijke als een configuratie-interface. Daarmee kunnen de ingewikkeldste business rules worden geconfigureerd zonder geldverslindende ontwikkelingstrajecten, aldus Euroscript Delt. 

Volgens René Blanken, directeur van Euroscript Delt Netherlands, is het met name geschikt voor ondernemingen die zijn onderworpen aan strikte regelgeving en/of kwaliteitsprocedures. 'Fast-track-CMS is samengesteld uit een set van configureerbare modules en stelt de gebruiker in staat alle belangrijke applicatiefuncties te configureren, bijvoorbeeld security modellen, property velden, lifecycles, workflows enzovoort.'

Naast het leveren en implementeren van de Electronic Document Management producten van C6 is Euroscript Delt ook het officiële opleidingscentrum voor C6 in de Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2972396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×