Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Imation Apollo harddrives tot 1 TB

 

Met de introductie van externe Apollo harddrives tot maximaal 1 TB heeft Imations de schibenfamilie naar boven uitgebreid. De 2,5-inch Apollo Expert UX biedt laptop-gebruikers een capaciteit van 320 GB en 500 GB harddrive in zakformaat. De 3,5-inch Apollo Pro UX voorziet desktop gebruikers van een capaciteit tot 1 TB.

Beide nieuwe harddrives hebben een geïntegreerde standaard voor verticaal of horizontaal gebruik. Daarnaast bevat het andere elementen zoals een indicatielampje voor lage capaciteit/data activiteit voor gemakkelijke identificatie van data processen en een ingebouwde energiebesparende modus. Daarbij bieden Apollo Expert UX en Apollo Pro UX ook een one-touch sync button aan met software voor een eenvoudige en automatische backup. De drives zijn verenigbaar met specifieke toepassingen, waaronder Apple Time Machine.

Het plug-n-play format geeft gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen vanaf elke computer met een usb 1.1 of 2.0 poort. Allebei de drives bevatten een door Imation ontworpen controller board om een hogere betrouwbaarheid te garanderen voor veeleisende gebruikers.

Apollo Expert UX 2.5 won onlangs de ‘the Art of Storage award' bij de Achtste Jaarlijkse Storage Visions Conference 2009 in Las Vegas (programma verbonden aan het 2009 International CES). De Portable Hard Drive werd wat betreft esthetiek, gebruikersgemak en industrieel ontwerp erkend als de beste in zijn soort.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2962868). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.