Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bladeservers van Hitachi

 

Hitachi annonceert nieuwe high performance bladeservers, gebaseerd op de Intel Xeon 5500 processor, om bedrijven te helpen de CO2 reductie doelstellingen te behalen.

De BladeSymphony 2000 en BladeSymphony 320 maken het mogelijk de energie consumptie te minimaliseren en gelijktijdig toegang te hebben tot een krachtig en betrouwbaar rekenplatform.
De BladeSymphony 2000 server, ontwikkeld voor de Europese markt, biedt tot 144GB geheugen en daarmee de mogelijkheid de laatste ontwikkelingen in server virtualisatie te accommoderen. Deze virtualisatie capabiliteit biedt een flexibel systeem dat naar wensen en eisen van het moment kan worden opgeschaald. Additioneel, door de mogelijkheid het aantal fysieke servers te reduceren, helpt de BladeSymphony 2000 de energie -consumptie en -kosten terug te dringen. De BladeSymphony 2000 heeft een compacte behuizing, 8 blades in een 10U chassis, waarmee beperkingen in ruimte niet langer een issue vormen.

Daarnaast kondigt Hitachi twee nieuwe blades aan voor haar BladeSymphony 320 platform; een nieuwe server blade met verder toegenomen performance en een lager energie verbruik, onder andere door meer geheugen, en de S4 BladeSymphony 320 san-only blade voor datacenter omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2962795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.