Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lancom komt met 24-poorts gigabit-switch

 

Netwerkspecialist LANCOM Systems breidt zijn topsegment van gigabit-switches uit. De Lancom GS‑2124, een beheerde gigabit layer-2-switch, beschikt over twintig gigabit ethernet-poorten en vier dual-media gigabit ethernet-poorten voor twisted pair- (TP) of glasvezelkabel.

De Lancom GS-2124 gigabitschwitch is voorzien van verschillende high-end functies, waaronder vlan's, poortgebaseerde QoS, 802.1x-authenticatie op alle poorten en nog veel meer. De gebruiker kan de GS-2124-switch configureren en beheren vanuit elke willekeurige browser met de gebruiksvriendelijke webinterface, met Telnet of door de rechtstreekse seriële verbinding via RS-232.

De geïntegreerde management information bases (MIB's) zijn geschikt voor het simple network management protocol (SNMP) versie 2 en hoger. Het apparaat is eenvoudig te integreren met het gebruiksvriendelijke lanmonitor-programma voor netwerkbeheer. Met het virtual stacking management (VSM) zijn tot maximaal zestien switches te beheren vanaf één gedeeld ip-adres. De vier gigabit ethernet-combopoorten maken uplink-verbindingen via glasvezel mogelijk over een afstand van enkele kilometers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2962772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×