Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys kondigt verbeterde ClearPath servers aan

 

Unisys

Unisys kondigt een reeks verbeteringen aan voor de ClearPath-familie van mainframe-servers. Deze verbeteringen zijn ontworpen om klanten te helpen hun enterprise datacenters te transformeren en kosten te reduceren, terwijl ze volgens Unisys de waarde van hun investeringen in bedrijfskritische applicaties beschermen en zelfs vergroten.

Unisys kondigt vijf nieuwe ClearPath-modellen aan, van high-end tot aanvangsniveau. Door het benutten van nieuwe processorunits en I/O subsystemen leveren de nieuwe modellen aantoonbaar betere prestaties dan voorgaande ClearPath modellen, tot zelfs 300 procent verbetering in I/O en netwerkcapaciteit en 200 procent verbetering in prijs/prestatie.

Deze modellen bieden toegenomen schaalbaarheid, betrouwbaarheid en security om groeiende transactieloads mogelijk te maken, en te voorzien in toenemende netwerk- en storage-eisen en voorkomen potentieel hogere applicatiekosten. Vier van de nieuwe modellen - ClearPath Libra modellen 780/790 en ClearPath Dorado modellen 740/750 - gebruiken de door Unisys ontworpen CMOS processortechnologie, waarmee de toewijding van Unisys om meer capaciteit en schaalbaarheid te leveren in klassieke mainframeplatforms wordt onderstreept.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2958109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×