Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

3Com breidt H3C-portfolio uit

 

3Com introduceert in het kader van zijn H3C-portfolio voor de grootzakelijke markt een nieuw switching-platform en beheerplatform. De high-end H3C S12500-datacenterswitch is gebaseerd op een moderne systeemarchitectuur. Het Intelligent Management Center-beheerplatform (IMC) biedt één centraal systeem voor het beheren van heterogene netwerkinfrastructuren

De vieuweswitch S12500-datacenterswitch in het 3Com H3C-portfolio biedt een forwarding-capaciteit van 2,2 miljard pakketten per seconde (pps) in een non-blocking fabric van 6,6 terabits per seconde. De switch voorziet verder in 128 10 Gigabit- of 864 Gigabit Ethernet-poorten en gebruikt vijftig procent minder stroom dan concurrerende producten.

De S12500 is te beheren met het nieuwe Intelligent Management Center-beheerplatform (IMC). Dit platform maakt het mogelijk om vanuit één centraal systeem heterogene netwerkinfrastructuren te beheren. IMC is eenvoudig te integreren met bestaande systemen en zorgt daardoor voor meer efficiency en toegevoegde waarde.

Met deze uitbreidingen op het H3C-portfolio laat 3Com naar eigen zeggen zien dat het mogelijk is om de kosten- en batenstructuur van het datacenter fundamenteel te veranderen. Dat kan zonder negatieve invloed op prestaties of ondersteuning. De nieuwe oplossingen van 3Com zijn speciaal ontwikkeld om de total cost of ownership terug te dringen. Ze beschikken over een flexibele architectuur, waardoor ze kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2950260). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.